EN

Pridruži se nam kot Digitalni/spletni oblikovalec

m/ž
Open until prijave do 30. 5. 2022
Mi te potrebujemo!

Znaš prijeti bika za roge in se odlično spopadaš z oblikovalskimi izzivi vsega digitalnega, mobilno nativnega in družabno omreženega? Ne mencaš, ampak za malo malico obvladuješ zakonitosti oblikovanja spletnih mest, morda tudi aplikacij, sicer pa digitalnih oglasov in družbenih omrežjih? Ustvarjaš trende, ki imajo potencial, da navdušijo naše naročnike in obiskovalce njihovih spletnih mest, uporabnike njihovih aplikacij ter njihove potencialne kupce, ki jih nagovarjamo preko Googla, Facebook, Instagram, Linkedin in TikTok profilov? Obvladovanje vsega analognega, tiskanega, zgibanega in perforiranega je absolutni bonus

Iščemo grafičnega oblikovalca_ko, ki obvlada programska orodja, ki slišijo na ime Figma, Sketch, Adobe Creative Suite in programe za oblikovanje dinamičnih oglasov.

Če že vsaj dve leti delaš na podobnem delovnem mestu, poznaš pravila in trende oblikovanja spletnih vsebin in iščeš nove izzive, se pridruži Hermanovi digitalni ekipi. Ne bo ti žal. 

Nudimo delo v družbi strokovnjakov, ki ti bodo brezkompromisno pomagali in te podpirali v zameno za tvoje znanje, spoštovanje rokov, iznajdljivost in prilagodljivost. 

Prav posebej cenimo samoiniciativnost, vizijo in vztrajnost. Smisel za lepo in dobro muziko. Nauči nas kaj novega, mi pa ti poleg stimulativnega plačila obljubljamo tudi petkovo pivo. 🍺

Tvojo prijavo nestrpno pričakujemo na hr@herman-partnerji.si.