EN

Pridruži se nam kot Upravljalec digitalnih omrežij

m/ž
Open until prijave do 30. 5. 2022
Spremeni hobi v poklic!

Poznaš vse skrivnosti družbenih omrežij? Veš, da všečki niso merilo in se za barvo novih superg odločiš na podlagi glasovanja na Instagramu? Točno veš, katere šampone uporabljajo influenserke in poznaš fotografe, ki najlepše ovekovečijo skrbno pošminkane in sfrizirane jedi? 

Veš kaj, kdaj in kako? Objaviti, pohšetegati, šerati in nagrajevati na družbenih omrežjih? Se ti telefon lepo uleže v dlan in se od njega nikoli ne ločiš? Iščemo navdušenca ali navdušenko, ki bo za naše naročnike upravljal_a njihova družbena omrežja. Vsa. Kolikor jih je.

Pogoj za osvojitev delovnega mesta je sposobnost razumevanja naročnikovih želja in razumevanje tona komunikacije blagovne znamke, zmožnost poistovetiti se z blagovno znamko, ki jo upravlja, vestna skrb za objave, navduševanje sledilcev z domiselnimi nagradnimi igrami, hitro odgovarjanje na njihova vprašanja ... Od tebe pričakujemo, da si odgovorna (oseba). Vestna (oseba). In da obvladaš vejice in pike. In #. 

Če znaš brati številke, ki se skrivajo v drobovju objav na družbenih omrežjih in se na podlagi njih odločati za nove, uspešne družbene kampanje, se pridruži Hermanovi digitalni ekipi. 

Se rad_a družiš in po svetu vihariš na divjih idejah? Mi imamo radi viharje divjih idej in jih stimulativno nagrajujemo. 💪

Svoj življenjepis nam pošlji na hr@herman-partnerji.si.