EN

Vizitka

Pisarne Herman & partnerji so v 15. nadstropju stavbe WTC na Dunajski cesti 156 v neposredni bližini Austria Trend Hotela Ljubljana, parkirne hiše Smelt/WTC, ljubljanske obvoznice, postajališča Ljubljanskega potniškega prometa Smelt in izposojevalne točke BicikeLJ.

Vhod v poslovno stavbo je mogoč skozi glavne vhode v WTC in iz kletnih etaž –1, –2 in –3. V poslovne prostore vodijo dvigala, za vstop pa obiskovalci pozvonijo na zvonec v 15. nadstropju.

Kako do nas


Z javnim prevozom

Tik pred stavbo WTC je postajališče Smelt, do katerega pripeljejo mestni avtobusi številka 6, 8, 11 in 18.

Z lastnim avtomobilom

Za poslovne partnerje so na voljo parkirna mesta v parkirni hiši Smelt/WTC pod poslovno stavbo WTC na Dunajski cesti 158. Iz kletnih etaž se dostopa do poslovnih prostorov Herman & partnerji z dvigali, ki peljejo v 15. nadstropje.

Z ljubljanske obvoznice iz smeri Maribor

Poslovni prostori Herman & partnerji so v neposredni bližini ljubljanske obvoznice in izvoza 3 Ljubljana Bežigrad. Po izhodu z obvoznice se priključite na Štrukljevo cesto in nato zavijte levo na Dunajsko cesto (sledite znakom za Center). V prvem križišču zavijte levo na cesto priključek Bežigrad (znaki za Maribor/Novo mesto/Hrvaško/Avstrijo). Parkirna hiša Smelt/WTC bo na vaši desni.

Z ljubljanske obvoznice iz smeri Kranj, Koper in Novo mesto

Poslovni prostori Herman & partnerji so v neposredni bližini ljubljanske obvoznice in izvoza 3 Ljubljana Bežigrad. Po izhodu z obvoznice sledite oznakam Ljubljana Bežigrad/Ljubljana Center/Ljubljana Ježica. Parkirna hiša Smelt/WTC bo na vaši desni.

Iz smeri Center

Poslovni prostori Herman & partnerji so na Dunajski cesti 156. Parkirna mesta so v parkirni hiši Smelt/WTC pod poslovno stavbo WTC na Dunajski cesti 158.

Peljete se po Dunajski cesti (znaki za Maribor) mimo Austria Trend Hotela Ljubljana in se razvrstite desno. Pri poslovalnici Nove KBM (nekdanja Abanka Smelt) zavijete desno (znaki za Maribor/Novo mesto/Hrvaško/Avstrijo). Parkirna hiša Smelt/WTC bo na vaši desni.

S kolesom

Neposredno pred stavbo WTC je pokrito parkirišče za kolesa. Če se k Herman & partnerji odpravite z mestnim kolesom BicikeLJ, lahko najbližje postajališče najdete na Vojkovi cesti 91. Do stavbe WTC pridete prek Reboljeve in Palmerjeve ulice.