EN

Ustvarjamo nove svetove komuniciranja.

Korporativno komuniciranje

Manifest

Mislim, torej komuniciram.

Komuniciranje je bilo prej, je zdaj in bo potem. Sámo mišljenje je komuniciranje in komuniciranje je izraz življenja, ustvarjanja in učinkovanja. Ni mogoče ne komunicirati, tako kot ni mogoče ne biti.

1 / 9

Komuniciram, da spreminjam.

Komuniciranje ima nesluteno moč. Moč, da spreminja stališča.
Različna stališča ljudi vodijo v različna dejanja. In nova dejanja ustvarjajo nove svetove. Tako je; tu sem zato, da spreminjam. In lahko se mi pridružiš.

2 / 9

Spreminjam z vsemi sredstvi in v vse smeri.

Do vsakega cilja vodijo različne poti. Včasih brezpoti. Vsaka zahteva sebi edinstvena sredstva. Zato izbiram med najširšim naborom disciplin, znanj in orodij, ki jih strateško povezujem, nenehno nadgrajujem ter po potrebi ustvarjam nova.

3 / 9

Smeri je neskončno in peljejo v različne prihodnosti.

Vsak trenutek v času je križišče neštetih poti - in svetov. Verjamem, da ustvarjam v vesolju, ki ni edino, temveč eno izmed mnogih, tako imenovano večvesolje. S komuniciranjem izbiramo, katerega bomo udejanili, v katerega bomo vstopili in v kaj se bomo naredili. Strateško vodeno komuniciranje je ustvarjanje želenih prihodnosti. Želim ustvarjati najboljšo.

4 / 9

Prihodnosti so digilogne.*

V analogna življenja vstopajo digitalni algoritmi, ki beležijo, spoznavajo, poenostavljajo, opravljajo in upravljajo z vedno več sveta. Meja med analognim in digitalnim izginja. Kar se da digitalizirati, bo digitalizirano. Kar bo ostalo analogno, so čustva. Kako se počutiš?

5 / 9

Digilogno je kul.

Nekateri ob vse bolj napredni tehnologiji čutijo nelagodje in negotovost. Jaz čutim vesolja priložnosti. Še nikoli nismo živeli v svetu, ki bi nudil toliko neskončnih možnosti - tudi komuniciranja. Hipna in po različnih kanalih hkratna povezanost in prepletenost vseh in vsega sta nelagodni le, če nimaš ničesar pod nadzorom - ali če želiš imeti pod nadzorom vse. Kul je, če znaš surfati vmes.

6 / 9

Kul s(m)o ljudje.

Še posebej tisti, ki radovedni hodimo po svetu ter se o njem in sebi nenehno sprašujemo. Ko najdemo odgovore, v sebi vedno znova najdemo moč, da spreminjamo. Sebe in svetove okoli nas. Če se med vrsticami prepoznaš, se zagotovo še srečava.

7 / 9

Ljudje sanjamo, zato da ustvarjamo.

Ljudje smo edinstvena bitja. Predstavljamo si stvari, ki jih še nikoli nismo videli. Ki pravzaprav ne obstajajo. In premoremo toliko moči, da zmoremo želeno premisliti in z novimi znanji svoje zamisli udejanjati. Z domišljijo smo zavladali svetu. A nekateri že sanjamo nove …

8 / 9

Ustvarjamo nove svetove komuniciranja..

Svet se razvija na različnih ravneh v različne smeri. Mogočih prihodnosti je vedno več, kot tudi priložnosti, ki jih s seboj prinašajo. Komunikacijsko vesolje se širi, kot še nikoli doslej. Veselim se vseh neodkritih poti, ki vodijo do njegovih skritih kotičkov. Tam bom ustvaril nove svetove komuniciranja. No, pa začnimo!

9 / 9