EN
Strateško komuniciranje
Preberi 1 min
10. 5. 2021

Dr. Verčič je virtualno gostoval na mednarodni konferenci o preprečevanju in lajšanju posledic nesreč.


Dr. Dejan Verčič, partner in direktor za razvoj v družbi za poslovno svetovanje in komuniciranje Herman & partnerji ter profesor na FDV je v Pekingu digitalno gostoval na veliki mednarodni konferenci o preprečevanju in lajšanju posledic nesreč, ki sta jo organizirala Univerza Renmin in Kitajsko društvo za odnose z javnostmi (CPRA).

Konference so se udeležili najvišji kitajski funkcionarji iz Politično posvetovalne konference Ljudske republike Kitajske, Ministrstva za obvladovanje izrednih dogodkov, Uprave za potrese, Državne komisije za zdravje, Ministrstva za transport, različnih uradov in oddelkov za komuniciranje, dekani in profesorji večjih kitajskih univerz in vabljeni tuji gosti.

Dr. Verčič je nastopil z referatom z naslovom ”Komuniciranje rešuje življenja,” v katerem je povzel izkušnje iz potekajoče pandemije koronavirusa in opozoril na nepripravljenost na prihajajoče globalne krize, ki jih prinašajo globalno segrevanje in podnebne spremembe, od vremenskih nesreč, pomanjkanja pitne vode, demografskih neravnotežij in migracij.