EN
Preberi 1 min
11. 2. 2022

Vlogo vodje programskega odbora 24. SKOJ-a je prevzel Hermanov mlajši partner Jože Špiljak, družbo v programskem odboru pa mu dela tudi Hermanova svetovalka Tamara Pevec Barborič.

Na Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki bo 12. in 13. maja 2022 v Portorožu, bodo sodelovali domači in tuji strokovnjaki, menedžerji, psihologi, humoristi in drugi, ki bodo poskušali priti PRistnosti do dna. Z njenim aktualnim problemom smo se opazno srečali na začetku koronakrize. To potrjuje tudi Hermanov mlajši partner in vodja programskega odbora: "Če kaj, sta zadnji dve leti poudarili pomembnost iskrenosti v medsebojnih odnosih in ne nazadnje to ljudje pričakujejo tudi od blagovnih znamk, delodajalcev in organizacij. Iščejo jasnost, odkritost in pristnost. Ta je srž vsega, temelj, na katerem se zgradijo zaupanje, odnosi in uspešne zgodbe."

Članica programskega odbora letošnje Slovenske konference o odnosih z javnostmi je tudi Hermanova svetovalka Tamara Pevec Barborič, ki v tovrstnem odboru sodeluje prvič. "Priložnost, da sodelujem v odboru, se mi je ponudila z danes na jutri, in ker imam rada izzive, sem jo z veseljem sprejela. Zelo blizu mi je tudi tema letošnjega dogodka, PRistnost, ki se odraža tudi v odlični energiji ekipe, ki snuje dogodek," je povedala.

Več informacij o letošnjem SKOJ-u najdete tukaj