EN
Digilogna kreativnost
Preberi 1 min
11. 5. 2021

Ko oglaševalec in piarovec skupaj stopita v bar, iz njega odideta dva odlična komunikatorja.

˝Namreč ko oglaševalec in piarovec združita moči, govorimo o PRemiku k PResežkom,˝ je na letošnjem, že 23. SKOJ-u s sloganom PRemik za PRihodnost, v okviru svoje predstavitve povedal Miha Bevc, kreativni direktor in partner v skupini za poslovno svetovanje in komuniciranje Herman & partnerji.

Mi, na poti v multilogni svet, pospešeno prepletamo različne ekspertize, ideje in zanimanja. Tudi tako se naredi PRemik naprej, iz cone udobja, v neznano … V vesolje odličnih zgodb – za danes in jutri. Za PRihodnost – z nenehnim učenjem, razvijanjem in prebojnostjo, kot to počnemo na Hermanu, kjer močno podpirajo izmenjavo različnih znanj, uvidov in načinov dela.

"V prihodnje bomo na projekte še intenzivneje vključevali različne profile, prepletali zamisli, družili moči in ustvarjali nepozabne vsebine. Skupaj, kot komunikatorji," je strnil Miha Bevc. 

Na Hermanu z veseljem pomagamo k deljenju dobrih praks in smo ponosni sponzor SKOJ-a. Hvala izjemni ekipi programskega odbora SKOJ za dva odlično izpeljana dneva mnenj, uvidov in poučnih zgodb.