EN
Preberi 1 min
15. 4. 2022

Dve hermanovki sta predavali nadobudnim komunikologom o tem, kaj in kako dela Herman.

V ponedeljek sta hermanovki Tamara Pevec Barborič in Gaja Prinčič študentom prvega letnika komunikologije na Univerzi v Ljubljani pri predmetu odnosi z javnostmi predstavili delovanje Hermana. Tako so se študentje v prvem delu spoznali s Hermanovo strukturo in organiziranostjo.

V nadaljevanju sta predstavili nekaj Hermanovih najboljših del, kot so Narezano po vašem okusu, Kuhaj kot začetnik, jej kot šef, M Soseska, Mumetnost in Lajf = igra tveganja (LIT). 

Drugi del predavanja je bil namenjen poglobljeni predstavitvi oddelka za strateško komuniciranje. Študentom sta natančneje predstavili presojo, vodstveno komuniciranje, treninge javnega nastopanja, interno komuniciranje, javne kampanje, znamčenje delodajalca in upravljanje odnosov z mediji. 

Za konec sta predavateljici odprto delili svojo izkušnjo, kako je biti hermanovka. S tem sta študente najbolj navdušili in navdihnili ter jih spodbudili, naj sledijo svojim sanjam! Nekaj nadobudnih komunikologov je na koncu povpraševalo, kako postati del Hermana.