EN
Strateško komuniciranje
Preberi 1 min
8. 6. 2021

Zamenjati plastenko za steklenko je eden izmed osrednjih ciljev članov Rotary Slovenija, ki skupaj s partnerji ozaveščajo o opustitvi rabe plastenk za vodo. 

Odbor za okolje, ki deluje v okviru Rotary Slovenija, je skupaj s številnimi partnerji zasnoval inovativen poslovni model, ki združuje zaščito okolja, skrb za zdravje ljudi, podporo slovenskim podjetjem ter dobrodelnost. Tako so v partnerskem sodelovanju s Steklarno Hrastnik razvili steklenico z namenom pogostejšega pitja čiste vode, konsistentne skrbi za čisto okolje in odločne volje ohraniti Slovenijo lepo tudi za prihodnje rodove. 

Na Hermanu njihovo vizijo pomagamo odnesti v svet s komunikacijsko podporo za projekt in medijskim delom novinarske konference, ki bo potekala v sredini meseca junija.

Ob dveh kupljenih steklenicah, bo kupec dobil še dve dodatni, ki ju bo lahko podaril naprej in tako širil verigo dobrih dejanj. Poleg tega gre del sredstev od prodaje tudi v druge dobrodelne namene. Prvo leto bodo 1 evro od vsake prodane steklenice podarili Slovenskemu združenju bolnikov z limfomom in levkemijo (L&L).

Gibanju adijoplastenka.si se na tem spletnem mestu lahko pridružite z nakupom steklenk.