EN
Strateško komuniciranje
Preberi 1 min
9. 11. 2021

Jože Špiljak, Hermanov starejši svetovalec za strateško komuniciranje, bo na 12. PR teatru vodil predavanje z naslovom Razlika = odmika.

V sklopu letošnjega teatra bo tudi predavanje Razlika = odmika, ki jo bo vodil Hermanov starejši svetovalec Jože Špiljak. Predavanje se bo osredotočalo na področji korporativnega komuniciranja in odnosov z javnostmi. Jože bo predstavil osnove komuniciranja in skozi svoje izkušnje dokazal, kako pomembni so za podjetja dobri strokovnjaki na področju komuniciranja, ki znajo misliti tudi drugače.

“Umirjenost, preudarnost, ne glede na to, kako pereča, napeta je določena situacija,” pa je pika na i, ki ga po njegovem mnenju razlikuje od drugih. Katera je lastnost, ki vas najbolj ločuje od drugih oziroma vas z njimi povezuje? Odgovor na to vprašanje lahko izveste 24. novembra. Za več informacij in prijavo na dogodek kliknite tukaj.

Jože Špiljak je svojo poklicno pot začel leta 2007 v komunikacijski ekipi takratnega predsednika republike dr. Danila Türka. Od takrat je deloval v politiki, gospodarstvu in številnih komunikacijskih družbah. Osredotoča se na področji korporativnega komuniciranja in odnosov z javnostmi.

Pokaži Razliko, tisto daleč stran od običajnega. Čas je, da črno-belo retrospektivo pustimo ob strani in obstoječim okvirjem pomahamo v slovo. Jasno je postalo, da se pod zavorami že dobro iskri in v zraku se razlega pester vonj po kričečih spremembah. To je glavna tema 12. PR teatra, celodnevne študentske konference o odnosih z javnostmi, ki jo organizirajo člani ŠS PRSS – Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

Na Hermanu z veseljem pomagamo pri deljenju dobrih praks in smo ponosni podpornik PR teatra. Zahvaljujemo se ŠS PRSS za povabilo k sodelovanju in nestrpno pričakujemo 24. november.

Pokaži razliko, tisto daleč stran od običajnega.