EN
Strateško komuniciranje
Preberi 1 min
10. 6. 2021

Pri založbi Kitajske univerze za komuniciranje v Pekingu je izšla nova knjiga, pod katero se je kot avtor podpisal tudi Hermanov partner dr. Dejan Verčič.

Komunikacijska odličnost: kako upravljati s strateškim komuniciranjem in odnosi z javnostmi v globalnem svetu je delo izpod peres vodilnih svetovnih strokovnjakov. V originalu je knjiga izšla leta 2017 v angleščini, in sicer pri založbi Palgrave Macmillan. Štiri leta pozneje pa je poglobljen zapis o mednarodnih in globalnih odnosih z javnostmi na voljo v jeziku, ki ga govori več kot milijarda ljudi. Angleški zapis dopolnjenega in razširjenega prevoda je Zerfass, A., Chen, X., Hung-Baesecke, F., Tench, R., Verčič, D., Moreno, A., & Verhoeven, P. (2021).

"Kitajci se zavedajo, da ob človeškem in fizičnem kapitalu potrebujejo tudi simbolnega, zato so danes največji vlagatelji v študij komuniciranja doma in po svetu," je ob tem povedal dr. Verčič, ki je v zadnjem desetletju drugi najbolj citirani raziskovalec na področju globalnih odnosov z javnostmi na svetu.