EN
Preberi 1 min
11. 5. 2022

Na letošnjem SKOJ-u bomo videli kar tri hermanovce v različnih vlogah.

V Portorožu bo 12. in 13. maja že 24. slovenska konferenca o odnosih z javnostmi, na kateri bodo navzoči tudi trije hermanovci, vsak z drugačno vlogo.

Hermanov mlajši partner Jože Špiljak, ki bo letos opravljal delo vodje programskega odbora, o letošnji konferenci pravi: “Predstavili bomo tudi primere dobrih praks, ki jih je kar nekaj, kajti marsikatera organizacija je našla uspešen način, kako z ljudmi komunicirati pristno in tako graditi dvosmerno komunikacijo, ki omogoča ohranjanje dobrega odnosa in zaupanja tudi ob morebitnem sporočanju negativnih informacij.” Družbo v programskem odboru mu dela tudi Hermanova svetovalka Tamara Pevec Barborič.

Letošnji SKOJ bo krasila PRistnost. Glede na izbrano temo bo program zagotovo pester, o njej bodo spregovorili tudi različni domači in tuji strokovnjaki z različnih področij komuniciranja, menedžerji, psihologi, humoristi in drugi. Mednje spada tudi Hermanova partnerica Melita Joželj Nose, ki bo skupaj z dr. Aleksandrom Zadelom razpravljala o pogumu in pristnosti. Predavali pa bodo tudi Chaya Mistry, Sebastian Stępak, Jurij Dreo, Gregor Lednik in še veliko drugih.