EN
Preberi 1 min
25. 11. 2021

V virtualnem pogovoru se bosta psiholog dr. Aleksander Zadel in Hermanova partnerica Melita Joželj Nose dotaknila solidarnosti in tega, kako nam koristi.

Peti mariborski maraton pozitivne psihologije bosta to soboto odprla dr. Aleksander Zadel in Hermanova partnerica Melita Joželj Nose z razpravo o solidarnosti, o tem, kako jo najti, negovati in razvijati.

Zakaj se izjemen občutek Slovencev za povezovanje, ko obstaja nevarnost naravne katastrofe, pri zdravstvenih težavah posameznikov ali ob nacionalnih športnih presežkih, nekako porazgubi, ko živimo vsakdanje, običajno življenje?

Sogovorca bosta v pogovoru odgovorila na vprašanja, kot so, kaj je resnična solidarnost, kako najti solidarnost v sebi in družbi, kako jo negovati in razvijati ter ali smo kot družba čedalje bolj solidarni ali čedalje bolj sebični. Pogovarjala se bosta tudi o tem, kaj bo naslednja velika stvar, ki nas bo povezala.

Na brezplačni virtualni pogovor Solidarnost – kako nam koristi se lahko prijave tukaj, kjer najdete tudi več informacij o dogodku in preostalih predavanjih.

Pozitivna psihologija za boljše življenje organizira 5. MARIBORSKI MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE – večer v živo, ki bo potekal štiri sobote prek spleta in bo brezplačen za vse udeležence. Predavanja bodo ob sobotah ob 18. uri v novembru in decembru 2021 na kanalu Youtube in profilu Facebook Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Več informacij o dogodku in preostalih predavanjih pa najdete tukaj.

Vljudno vabljeni!