EN
Preberi 1 min
27. 9. 2021

Pozitivna psihologija skupaj z dr. Aleksandrom Zadelom in Herman & partnerji organizira jesenski sklop serije treh virtualnih dogodkov z naslovom 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐣𝐞𝐬̌, 𝐤𝐨𝐭 𝐢𝐳𝐛𝐞𝐫𝐞𝐬̌ – ŽIVETI (NA) POLNO.

Po uspešno izpeljani pomladanski trilogiji z dr. Aleksandrom Zadelom in Hermanovo partnerico Melito Joželj Nose prihaja jesenski sklop Deluješ, kot izbereš – živeti (na) polno.

Vabimo vas, da se jima na brezplačnih predavanjih pridružite v sredo, 29. septembra, četrtek, 4. novembra, in sredo, 15. decembra 2021, ob 18. uri na Youtube kanalu ali Facebook povezavi.


Sogovorca bosta spregovorila o naslednjih tematikah:

Posameznik in življenjski slog (sreda, 29. 9. 2021, ob 18. uri):

Pogovor o človeku, ki se boji, da mu bo življenje v vsem izobilju, ki ga ima, spolzelo skozi prste; o posamezniku, ki živi v grozi, da ne bo doživel vsega tistega, kar je možno in mogoče.


Posameznik ter bolečina in trpljenje (četrtek, 4. 11. 2021):

Pogovor o ključni sestavini zadovoljnega in polnega življenja – o bolečini. In pogovor o izbiri nekaterih ljudi, ki se odločijo, da bodo v življenju trpeli.


Posameznik ter veselje in radost (sreda, 15. 12. 2021):

Pogovor o tem, da iskanje sreče pogosto prinese apatijo, resignacijo in izgubo volje, in o tem, da polno življenje ustvarjajo pristni odnosi.


Za več informacij in brezplačne prijave na dogodke kliknite tukaj.